Ανακοίνωση συνεργασίας με Coerver Coaching Cyprus

stadium (2)

Η AT.M. SPORTS MANAGEMENT LTD μετά τη δημιουργία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΟΛΕΑΣ πρωτοπορεί και πάλι. Μετά την μεγάλη επιτυχία με την δημιουργία του αθλητικού μας κέντρου στη περιοχή Σολέας η εταιρεία μας επενδύει τώρα και στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου COERVER.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον υπεύθυνο τεχνικής κατάρτισης και διπλωματούχο προπονητή της COERVER Μάριο Παπαβασιλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας για τη προώθηση του προγράμματος εκμάθησης ποδοσφαίρου COERVER. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο μέσα από τα προγράμματα ατομικής βελτίωσης της COERVER να γνωρίσουν τα μυστικά της τεχνικής του ποδοσφαίρου που εφαρμόζονται παγκοσμίως. Με τη κίνηση αυτή η AT.M. Sports Management Ltd στοχεύει στο να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην βελτίωση και ανάπτυξη της τεχνικής κατάρτισης των μικρών ποδοσφαιριστών, προσθέτοντας περαιτέρω γνώση και εξειδίκευση στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Κύπρου που θα  το ακολουθήσουν.

Τι είναι το πρόγραμμα COERVER:

Το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου COERVER ιδρύθηκε το 1984 από τους Άλφ Καλούστιαν και τον θρύλο της Τσέλσι Τσάρλυ Κουκ και είναι εμπνευσμένο από τις διδασκαλίες του Wiel Coerver. Η υιοθέτηση της φιλοσοφίας και η αποδοχή του προγράμματος της COERVER διδάσκεται αυτή τη στιγμή σε πέραν των 30 χωρών σε όλο το κόσμο (300,000 παιδιά μόνο στην Ιαπωνία) καθώς και από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης όπως η MANCHESTER UNITED, MANCHESTER CITY, INTER MILAN, JUVENTUS, SCHALKE, BENFICA, REAL MADRID, ARSENAL, BAYERN MUNICH, NEWCASTLE κ.α. Η παραδοχή διάσημων και κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών όπως (Vicente Del Bosque, Jurgen Klinsmann, John Collins, Jose Morais, Carlos Parreira) για τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει, έχουν κατατάξει την COERVER την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εκμάθησης ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Η μεθοδολογία που ακολουθεί η COERVER μέσω ενός βαθμιαία δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εφοδιαστούν και να αποκτήσουν υψηλής τεχνικής ποδοσφαιρικές ικανότητες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν, να διεκδικήσουν, να εντυπωσιάσουν και να αποτελέσουν τους μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαίρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!