Ακόμα ένα Coerver Kid υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Τη συμφωνία του με τον Μιχάλη Χριστοδούλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Πρόκειται για 21χρονο Κύπριο επιθετικό, ο οποίος συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τους μαυροπράσινους και η μεταγραφή του έχει ολοκληρωθεί.

Ο Μιχάλης είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας NIKKI Coerver όπου από νεαρή ηλικία και αρκετή δουλειά άρχισε να ξεχωρίζει. Με πλήρη αφοσίωση στις διάφορες τεχνικές που προσφέρει το πρόγραμμα της Νο1 μεθόδου διδασκαλίας ποδοσφαίρου Coerver αλλά και η ατομική προσπάθεια οδήγησε τον Μιχάλη στην υλοποίηση του στόχου του.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη να έχει μία γεμάτη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι οι δύο πλευρές θα είναι πλήρως ικανοποιημένες από τη συμφωνία αυτή.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο Κύπριο επιθετικό Μιχάλη Χριστοδούλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια.

Ο Μιχάλης το πρώτο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας με την οποία κατέγραψε 7 συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ακρίτα Χλώρακας καταγράφοντας 20 συμμετοχές και σημειώνοντας 5 τέρματα.

Έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων της Κύπρου κάτω των 17 και 19 ετών ενώ αυτή τη στιγμή είναι μέλος της Εθνικής Κύπρου κάτω των 21 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Χριστοδούλου στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!