ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΟΛΕΑΣ

Αναζητάτε μια ευκαιρία για την ποδοσφαιρική σας ακαδημία να αναδείξει το ταλέντο της και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο; Τότε έχετε έναν άμεσο δρόμο προς το Ποδοσφαιρικό Πασχαλινό Τουρνουά Σολέας, το οποίο διοργανώνεται από την ATM Sports Management Ltd στο υποδομές του σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου Σολέας.

Με παροχές πρώτης τάξης, συμπεριλαμβανομένων καλά συντηρημένων ποδοσφαιρικών γηπέδων, καλυμμένων χώρων και ιατρικού προσωπικού στους αγώνες, η ομάδα σας θα έχει όλα όσα χρειάζεται για επιτυχία. Το τουρνουά παρέχει επίσης έμπειρους διαιτητές, γραμματείες αγώνων, οργανωτές, τεχνικούς διευθυντές και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως μπάλες, τρόπαια και μετάλλια. Οι νεαροί παίκτες σας θα έχουν όχι μόνο την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητές τους αλλά και να συναντήσουν και να μάθουν από άλλους ταλαντούχους αθλητές από όλη την Κύπρο.Μην χάνετε αυτό το συναρπαστικό και καλά οργανωμένο αθλητικό γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις καρδιές των νεαρών ποδοσφαιριστών σας και θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση!

Το τουρνουά μας διεξάγεται την εβδομάδα πριν από το Πάσχα και ο καιρός κατά τη διάρκειά του είναι συνήθως εξαιρετικά ευχάριστος για το παιχνίδι. Με μέτριες θερμοκρασίες και ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, οι νεαροί σας παίκτες θα απολαύσουν φρέσκο αέρα και θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις δεξιότητές τους σε πολύ καλά συντηρημένα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Εκτός από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τους παίκτες, το τουρνουά μας λαμβάνει υπόψη και την άνεση των θεατών. Παρέχουμε άνετους χώρους καθίσματος όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες με στυλ και να χαλαρώσετε ενώ χειροκροτείτε την αγαπημένη σας ομάδα. Και εάν πεινάτε ή διψάτε κατά τη διάρκεια των αγώνων, εμείς σας καλύπτουμε με ένα κινητό μπουφέ που προσφέρει μια ποικιλία από νόστιμα σνακ, σάντουιτς, παγωτά και δροσιστικά ποτά. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το να χάσετε κάτι από τη δράση στο γήπεδο καθώς ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας.

Έτοιμοι να δώσετε στο νεαρό ταλέντο της ακαδημίας σας την ευκαιρία να λάμψει; Μη χάνετε το Ποδοσφαιρικό Πασχαλινό Τουρνουά Σολέας που διοργανώνει η ATM Sports Management Ltd. Ελάτε μαζί μας για μια εβδομάδα γεμάτη υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο! Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!