Εκπροσώπηση Ποδοσφαιριστών

Ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας χρειάζεται πέραν της σκληρής δουλειάς εντός των γηπέδων, να έχει και σωστή διαχείριση καριέρας, να εκπροσωπείτε από επαγγελματίες που να διαπραγματεύονται το μέλλον του με συνέπεια και να του παρέχουν όλες τις νομικές και άλλες υπηρεσίες που θα χρειαστεί στο κάθε βήμα της καριέρας του.

Όλα τα πιο πάνω η ATM Sports Management μπορεί και τα παρέχει με μία ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντούρη, ένα εκ των πρώτων αδειοδοτημένων FIFA Agent στη Κύπρο με εμπειρία πέραν των 20 χρόνων, μπορούν να τα προσφέρουν.

Με σημαντικές παραστάσεις στο χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών τόσο στην εγχώρια όσο και στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά, με διαχρονικές συνεργασίες με άλλα γραφεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών αλλά και με απευθείας σχέσεις με ομάδες της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Βελγίου, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ισραήλ κ.α. μας επιτρέπουν να μπορούμε να προτείνουμε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή στην ομάδα που θα μπορέσει να έχει την καλύτερη δυνατή ανέλιξη.