Η ATM Sports Management Ltd παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης καριέρας για ποδοσφαιριστές.

Είναι γνωστό ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι μια υψηλά ανταγωνιστική βιομηχανία και πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να εισέλθουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η εταιρεία μας βοηθά τους παίκτες να βρουν ευκαιρίες για εμφάνιση και να προσελκύσουν την προσοχή των προπονητών και των σκάουτερ.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκτός από το παιχνίδι στο γήπεδο, που είναι επίσης σημαντικά για την επιτυχία ενός παίκτη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους και πράκτορες, την επεξεργασία εγγράφων, τα φορολογικά ζητήματα και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματική βοήθεια σε αυτούς τους τομείς, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους και να μην χάνουν χρόνο σε θέματα που είναι απλά ρουτίνας.

Οι υπηρεσίες της ATM Sports Management Ltd σήμερα:

 • Ασφαλής είσοδος στη χώρα, εάν απαιτείται / Εάν υπάρχει απαίτηση για άδεια εισόδου στην Κύπρο για τον ποδοσφαιριστή, η εταιρεία μας θα φροντίσει για όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα μπορέσει να εισέλθει στη χώρα.
 • Παραλαβή από το αεροδρόμιο / Όταν ο ποδοσφαιριστής φτάνει στη χώρα, η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ένας διορισμένος μέλος της εταιρείας και ένας επαγγελματίας οδηγός θα παραλάβουν τον ποδοσφαιριστή από το αεροδρόμιο και θα τον μεταφέρουν στον χώρο διαμονής του.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο/διαμέρισμα/σπίτι / Ο ποδοσφαιριστής θα διαμένει σε ξενοδοχειακή μονάδα που προσφέρει τα πάντα για να διασφαλιστεί μια ευπρόσδεκτη διαμονή.
 • Μεταφορά σχετικά με το πρόγραμμα αγώνων του ποδοσφαιριστή / Η εταιρεία μας θα φροντίσει πλήρως για κάθε μεταφορά προγραμματισμένων αθλητικών δραστηριοτήτων.
 • Πλήρης αθλητική διατροφή / Η εταιρεία μας θα παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα αθλητικής διατροφής για τους ποδοσφαιριστές, που αποτελείται από εξατομικευμένα γεύματα και συμπληρώματα, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η αθλητική τους απόδοση.
 • Πλήρης αθλητικές ιατρικές εξετάσεις / Όλοι οι αθλητές θα εξεταστούν από μια ομάδα γιατρών, προκειμένου να γνωρίζουν ακριβώς την κατάσταση υγείας του αθλητή πριν από την έναρξη της προπόνησης.
 • Ασφάλιση του παίκτη / Ο παίκτης θα παρέχεται με ασφάλεια για να καλύπτει τυχόν απρόοπτες τραυματισμούς.
 • Εργομετρικές δοκιμές / Η εταιρεία θα πραγματοποιεί εργομετρικές δοκιμές με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για να διασφαλίσει την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
 • Ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με εξειδικευμένο προπονητή / Η εταιρεία θα προσφέρει ένα ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης από εξειδικευμένους προπονητές με στόχο τη βελτίωση των αδυναμιών του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε ο παίκτης να έχει μια πλήρη προπόνηση και να είναι σε πλήρη επαγρύπνηση.
 • Πρόγραμμα προπόνησης με άλλους παίκτες / Ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται καθημερινά με άλλους ποδοσφαιριστές

και 3-4 φορές το μήνα θα συμμετέχει σε φιλικούς αγώνες με κυπριακές ομάδες και ομάδες από άλλες χώρες που έρχονται στην Κύπρο για προετοιμασία. Προπονητές και σκάουτερ από άλλες ομάδες θα προσκληθούν σε αυτούς τους αγώνες.

 • Βιντεοσκόπηση προπονήσεων και αγώνων / Η εταιρεία θα προσφέρει βίντεο από ορισμένες προπονήσεις και αγώνες του ποδοσφαιριστή, ώστε να εντοπιστούν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.
 • Ανάλυση βίντεο αγώνων και μαθημάτων τακτικής / Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση των βίντεο υλικών που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες και μαθήματα τακτικής, προκειμένου να αναγνωριστούν οι αδυναμίες και να βελτιωθεί η στρατηγική του παίκτη, βοηθώντας τους προπονητές και τους παίκτες να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.
 • Σχεδιασμός καριέρας / Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός σχεδίου καριέρας για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης των δυνατοτήτων και των αδυναμιών του, της καθορισμού στόχων και της δημιουργίας ενός σχεδίου για την επίτευξη αυτών των στόχων.
 • Αθλητικός ψυχολόγος / Η ανάγκη για έναν αθλητικό ψυχολόγο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να τον βοηθήσει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, να ενισχύσει την ψυχική του αντοχή και να βελτιώσει τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους καλύτερους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα και παρέχει στον παίκτη την απαιτούμενη ψυχολογική ενίσχυση κατόπιν αιτήματος.
 • Προσωπικό Μάρκετινγκ / Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία του προσωπικού brand του ποδοσφαιριστή, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ιστοσελίδας, της διαχείρισης των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της δημιουργίας περιεχομένου που αναδεικνύει τα ταλέντα και την προσωπικότητά του.
 • Δημιουργία και προώθηση βίντεο στιγμιότυπων στις ομάδες / Ατομικά βίντεο στιγμιότυπων που θα ανεβάσουμε στη σελίδα μας και θα επιδεικνύουν τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, ακολουθούμενα από την προώθησή τους στις ομάδες.
 • Μηνιαία ενημέρωση προόδου / Οι προπονητές της εταιρείας μας θα παρουσιάζουν τη γνώμη τους για την πρόοδο του ποδοσφαιριστή κάθε μήνα.
 • Δημιουργία επαγγελματικού βιογραφικού και προώθηση σε ομάδες / Η εταιρεία μας θα δημιουργήσει το επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα του ποδοσφαιριστή, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί και όλες τις ικανότητές του, και θα το διανείμει σε όλες τις πιθανά ενδιαφερόμενες ομάδες και πράκτορες ποδοσφαίρου.
 • Προώθηση του παίκτη σε ομάδες για δοκιμές με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου / Μόλις διαπιστώσουμε ότι ο παίκτης έχει το επίπεδο για να προχωρήσει σε δοκιμές, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη να τον προωθήσει σε άλλες ομάδες για δοκιμές, προσπαθώντας να βρει μια ομάδα για να υπογράψει συμβόλαιο. Η υπογραφή συμβολαίου με έναν παίκτη εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί από την εταιρεία.
 • Νομικές συμβουλές και διαπραγμάτευση συμβολαίου / Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη διαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα ή τον σύλλογο του, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν μια δίκαιη συμφωνία όσον αφορά τους μισθούς, τα μπόνους και άλλα οφέλη.
 • Εκπαίδευση στα Μέσα Ενημέρωσης / Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει την προετοιμασία του παίκτη για συνεντεύξεις και εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, διδάσκοντάς τους πώς να αντιμετωπίζουν δύσκολες ερωτήσεις και να παρουσιάζουν τον εαυτό τους στο καλύτερο δυνατό φως.
 • Пαροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπείας εάν χρειαστεί / Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται επιπλέον θεραπεία, θα του παρέχεται από την εταιρεία μας φυσιοθεραπευτής.
 • Συνεχής υποστήριξη από την εταιρεία σε όλα τα θέματα που αφορούν τον παίκτη.

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρέχοντάς τους την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση. Στοχεύουμε σε μια εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση των παικτών, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων σχέσεων και στη δημιουργία ευκαιριών για τους πελάτες μας να επιτύχουν στην καριέρα τους.