ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Η ATM Sports Management Ltd είναι ο απόλυτος προορισμός για τη διοργάνωση κορυφαίων καμπ προπονητικού badminton στο όμορφο νησί της Κύπρου. Η εταιρεία μας παρέχει στις ομάδες μας μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού παγκόσμιας κλάσης, άνετης διαμονής, νόστιμου φαγητού, ιατρικής βοήθειας, αναψυχής και μεταφοράς.

Τα badminton courts μας είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικά για προπονητικά καμπ σε οποιοδήποτε επίπεδο.

– Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής για τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, διαμερισμάτων και βίλες.

Η ομάδα επαγγελματιών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή της καλύτερης διατροφής που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες  των αθλητών σας .

Είμαστε επίσης καλά προετοιμασμένοι για να παρέχουμε ιατρική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του καμπ, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης.

Κατανοούμε ότι η προπόνηση είναι μόνο ένα μέρος μιας επιτυχημένης προπονητικής στρατηγικής, για αυτό προσφέρουμε μια σειρά από εκδηλώσεις και εκδρομές για να βοηθήσουμε στη δημιουργία πνεύματος ομαδικότητας και να ενθαρρύνουμε τους αθλητές σας.

 

Υπερηφανευόμαστε για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες κάθε ομάδας .

Με την ATM Sports Management Ltd, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο καμπ προπόνησης του badminton θα οργανωθεί στο υψηλότερο επίπεδο , αφήνοντας την ομάδα σας ανανεωμένη , ενεργοποιημένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσετε ένα αξέχαστο καμπ προπόνησης badminton στο υψηλότερο επίπεδο με την εταιρεία ATM Sports Management Ltd!