ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η εταιρεία μας, ATM Sports Management Ltd, διαθέτει μια εξαιρετική δομή για τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικών τουρνουά στο Αθλητικό Κέντρο Σολέας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους που θέλουν να διοργανώσουν ένα αξέχαστο τουρνουά μεταξύ ομάδων.

Στο Αθλητικό Κέντρο Σολέας, θα βρείτε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως τα στάδια Κακοπετριάς, Κόρακου και Καλιανάς, καθώς και την πολυχρηστική αίθουσα. Η εμπειρία των λατρεμένων σας ποδοσφαιρικών αγώνων θα είναι μοναδική και ολοκληρωμένη, χάρη στα πρότυπα ποδοσφαιρικά γήπεδα, το φωτισμό για νυχτερινά παιχνίδια, τους άνετους αποδυτήριους με περιοχές μασάζ, τα λουτρά κρυοθεραπείας και τα τραπέζια για τους προπονητές.

Επιλέγοντας να συμμετάσχετε στα τουρνουά μας, μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή σε ένα από τα πολλά άνετα ξενοδοχεία και καταλύματα στα κοντινά χωριά. Με σύγχρονες ανέσεις όπως θέρμανση, ιδιωτικά μπάνια και άνετα κρεβάτια, εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη διαμονή για όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, τα καταλύματα μας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Αθλητικό Κέντρο Σολέας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις και εξοικονομώντας χρόνο μετακίνησης για τους αθλητές.

Το Αθλητικό Κέντρο Σολέας είναι επίσης γνωστό για το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον του, με πυκνά πεύκα και καταπράσινη βλάστηση σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρων. Αυτό παρέχει φρέσκο αέρα και ιδανικές κλιματικές συνθήκες για τους αθλητές να προπονούνται και να ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στα ποδοσφαιρικά μας τουρνουά! Στο Αθλητικό Κέντρο Σολέας διοργανώνουμε υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικά τουρνουά και σας προσκαλούμε να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες μας για τη διοργάνωση και συμμετοχή σας. Εμείς εγγυόμαστε ότι θα απολαύσετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!