Συμφωνία με Laurent Fassotte

IMG_5161

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία του προπονητή και Sports Director της εταιρίας μας Laurent Fassotte με την πρωταθλήτρια Κύπρου στο γυναικείο ποδόσφαιρο, Apollon Ladies.

Ο Laurent ήταν μέχρι πρόσφατα προπονητής της Νέας Σαλαμίνας/Πύργος και από σήμερα αναλαμβάνει μαζί με τον κ. Kim Björkegren το προπονητικό κομμάτι της ομάδας της Apollon Ladies, θέλοντας η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.

Ο προπονητής αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε:

«Είμαι αρκετά τυχερός που μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να εργαστώ στην Apollon Ladies. Πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω στην ομάδα. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα και είμαι σίγουρος ότι θα μάθω πολλά δουλεύοντας δίπλα στον προπονητή Kim Björkegren. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Apollon Ladies, κ. Ανδρέα Μαραγκό για αυτή την ευκαιρία και για την πίστη μου έδειξαν. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία ATM Sports Management για τη βοήθεια και την υποστήριξη της σε όλους τους τομείς.
Από τη φύση μου, είμαι νικητής και έχω ψηλά κίνητρα. Επομένως, θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να υλοποιήσει τους κύριους στόχους της. Teamwork makes the dream work. »