Επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ Αθηνών ο Γερολέμου – Coerver Kid

Τη συμφωνία του με τον Γιάννη Γερολέμου ανακοίνωσε η ΑΕΚ Αθηνών.

Πρόκειται για 21χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, ο οποίος συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους και η μεταγραφή του έχει ολοκληρωθεί.

Ο Γιάννης είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας NIKKI Coerver Academy όπου από νεαρή ηλικία και αρκετή δουλειά άρχισε να ξεχωρίζει.

Με πλήρη αφοσίωση στις διάφορες τεχνικές που προσφέρει το πρόγραμμα της Νο1 μεθόδου διδασκαλίας ποδοσφαίρου Coerver αλλά και η ατομική προσπάθεια οδήγησε τον Γιάννη στην υλοποίηση του στόχου του. Ευχόμαστε στον Γιάννη να έχει μία γεμάτη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι οι δύο πλευρές θα είναι πλήρως ικανοποιημένες από τη συμφωνία αυτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.