Ξένιος Πηλαβάς στον Ολυμπιακό Λευκωσίας – Coerver Kid

Ακόμα ένα παιδί της ακαδημίας μας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Πρόκειται για 21χρονο Κύπριο αμυντικό, ο οποίος συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τους μαυροπράσινους και η μεταγραφή του έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ξένιος είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας NIKKI Coerver Academy όπου από νεαρή ηλικία και αρκετή δουλειά άρχισε να ξεχωρίζει.

Με πλήρη αφοσίωση στις διάφορες τεχνικές που προσφέρει το πρόγραμμα της Νο1 μεθόδου διδασκαλίας ποδοσφαίρου Coerver αλλά και η ατομική προσπάθεια οδήγησε τον Ξένιο στην υλοποίηση του στόχου του.

Ευχόμαστε στον Ξένιο να έχει μία γεμάτη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι οι δύο πλευρές θα είναι πλήρως ικανοποιημένες από τη συμφωνία αυτή.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο Κύπριο αμυντικό Ξένιο Πηλαβά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια.

Ο Πηλαβάς ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές μας Εθνικές ομάδες, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και προέρχεται απο τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Χαλκάνορα, έχοντας 24 συμμετοχές και 5 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Ξένιο Πηλαβά στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!